PICTURE 1
DISC Flow® е вклучен во евалуацијата на индустријата за обуки и листата на алатки за проценка за компании кои развиле нови и уникатни алатки кои се поддржани со истражување.
Picture 2
Организациска култура

Секоја компанија има култура! Прашањето е, дали е тоа културата што ја сакате?

Picture 3

Кога луѓето се разбрани и ангажирани, организациите за кои тие работат напредуваат.

Picture 4
Емоционално интелигентно лидерство

Ако вашите постапки ги инспирираат другите да сонуваат повеќе, да научат повеќе, да направат повеќе и да бидат повеќе, вие сте лидер!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Им помагаме на организациите да ги решат проблемите на своите луѓе!

Кога луѓето се разбрани и ангажирани, организациите за кои работат напредуваат.


На поединците им користи да разберат како најдобро функционираат, менаџерите да го разберат влијанието што го имаат врз секој човек во тимот, а колегите да разберат како да комуницираат поефективно и да изградат подобри и посилни односи.

Тука DISC стапува на сила!

DISC е моќен модел за опишување на човечкото однесување за да помогне во отклучувањето на одговорите на“зошто луѓето се однесуваат онака како што се однесуваат” и им помага на поединците, тимовите и организациите да се поврзат подобро повеќе од 30 години.

Тука DISC стапува на сила!

DISC е моќен модел за опишување на човечкото однесување за да помогне во отклучувањето на одговорите на“зошто луѓето се однесуваат онака како што се однесуваат” и им помага на поединците, тимовите и организациите да се поврзат подобро повеќе од 30 години.

DISC е многу прецизна алатка која ги идентификува и опишува преферираниот стил на однесување и комуникациските преференции на поединецот.

Обезбедува план за да им помогне на луѓето да разберат и да ценат што ги мотивира другите.

Резултатите може да се применат во сите индустрии, пазарни сектори и улоги.

Секоја година, над милион луѓе ширум светот учат како да градат подобри односи со другите користејќи го DISC моделот.

DISC е многу прецизна алатка која ги идентификува и опишува преферираниот стил на однесување и комуникациските преференции на поединецот.

Обезбедува план за да им помогне на луѓето да разберат и да ценат што ги мотивира другите.

Резултатите може да се применат во сите индустрии, пазарни сектори и улоги.

Секоја година, над милион луѓе ширум светот учат како да градат подобри односи со другите користејќи го DISC моделот.

Претставување на DISC Flow®

DISC Flow® оди преку она каде што завршува традиционалниот модел на DISC, и со воведување на моќта на емоционалната интелигенција, одговара на прашањето “Како да го опфатам ова знаење и како да го применам во реалниот свет“?”?
Емоционалната интелигенција опишува начин на препознавање, разбирање и контрола на тоа како размислуваме, чувствуваме и дејствуваме така што овие емоции работат со нас, а не против нас.
Дефинира како и што учиме;Го обликува нашето разбирање за себе си и го одредува поголемиот дел од нашите секојдневни постапки и интеракции со другите.
Емоционалната интелигенција опишува начин на препознавање, разбирање и контрола на тоа како размислуваме, чувствуваме и дејствуваме така што овие емоции работат со нас, а не против нас.
Дефинира како и што учиме;Го обликува нашето разбирање за себе си и го одредува поголемиот дел од нашите секојдневни постапки и интеракции со другите.

Со комбинирање на однесување и емоционална интелигенција, создадовме алатка која е дизајнирана да им помогне на луѓето да имаат поголема свесност за себе и за другите, и клучно, да направат свесни избори при интеракција за подобрување на комуникацијата и создавање посилни, поангажирани и попродуктивни односи.

И одлична работа за примена на моделот на DISC Flow® е дека додека некои луѓе имаат високи нивоа на емоционална интелигенција како природен талент, за оние кои ги немаат овие вештини, можат да се научати постојано да се подобруваат.
Со комбинирање на однесување и емоционална интелигенција, создадовме алатка која е дизајнирана да им помогне на луѓето да имаат поголема свестза себе и за другите, и клучно, да направат свесни изборипри интеракција за подобрување на комуникацијата и создавање посилни, поангажирани и попродуктивни односи.
И одлична работа за примена на моделот на DISC Flow® е дека додека некои луѓе имаат високи нивоа на емоционална интелигенција како природен талент, за оние кои ги немаат овие вештини, можат да се научати постојано да се подобруваат.

DISC Flow® е навистина уникатен - поактивен, пофокусиран, насочен кон корисникот и целосно помоќен.

Зајакнете ги вашите вработени

Донесете го DISC Flow® во вашата организација сега и оставете да започне трансформацијата на работното место.

Зајакнете ги вашите вработени

Донесете го DISC Flow® во вашата организација сега и оставете да започне трансформацијата на работното место.